fbpx
STREG arkitekter

Vision & Historie

I navnet STREG ligger enkeltheden i og muligheden for at bevæge sig i alle retninger. Vi er ikke bundet af en specifik arkitektonisk stil eller det nyeste skrig. Vi lader os inspirere af brugeren. Sammen med dig sætter vi den første streg. Denne streg bliver til en plantegning, en facadetegning eller håndskitse af, hvordan din bolig skal udforme sig. Det er dig, der skal føle glæden ved resultatet. Derfor er det vigtigt for os at tage udgangspunkt i dine behov for at skabe dit drømmehus.

Med et ungt og kreativt team har vi den nyeste viden indenfor brugen af teknologi indenfor vores felt. Det giver dig som kunde mulighed for at se, hvordan dit hus vil se ud, før det er bygget. Du vil modtage veludførte tegninger og visualiseringer, som gør det nemt for dig at følge projektet med en veldokumenteret proces.

Vi har kompetencer og et bredt kombineret kendskab til hele byggeprocessen. Med denne indsigt kan vi hjælpe dig med gennemført materiale indenfor design, projektering og byggerådgivning. Hos STREG arkitekter går vi meget op i at skabe en løsning, som passer til dit budget. Derfor vil vi løbende i tegneprocessen informere dig som kunde om hvordan løsningerne passer med budgettet, og på den måde sørger for, at projektet holder sig inden for dit budget.

> Kontakt os

VORES VISION


STREG arkitekter blev etableret i Aarhus i 2015 af to daværende bygningskonstruktørstuderende. I dag er tegnestuen blevet en fast tegnestue i Aarhus, som nu også har tilføjet en arkitekt til ejerkredsen.

Det er vores mål at give vores kunder de bedste betingelser for at få ført deres byggeprojekt ud i livet. Dette gælder både for små renoveringer, ombygninger, tilbygninger, helt nye huse og erhvervsbygninger. Derfor er vores udgangspunkt altid kundens ønsker og behov, da de bedste løsninger fås ved en tæt dialog med kunden.

Som en ung arkitektvirksomhed er vi bevidste om, at vi alle skal bære ansvaret for at skabe mere miljørigtige bygninger. Derfor vil vi med vores arkitektur og rådgivning påvirke samfundsudviklingen i en positiv retning og reducere klimaforandringerne.

Vi har i STREG arkitekter et mål om at skabe arkitektur, der gør en forskel for mennesker.

MEDLEM AF

Upcycling-Forum-logo-2020

"Upcycling af byggematerialer er med til at nedbringe CO2 aftrykket i byggeriet, og det vil vi i STREG arkitekter gerne integrere i vores projekteringsproces. Vi giver vores kunder muligheden for at tænke bæredygtigt og i upcycling under skitsering og projektering af deres nye projekt. Upcycling Forum er den rigtige partner i forbindelse med den bæredygtige omstilling i byggebranchen, og derfor er vi medlem."

"Vi er medlem af Danske ARK for at være en del af et større netværk hvor vi kan drage fordel af fællesskabet og vidensdele. Igennem medlemskabet hos Danske ARK har vi en forsikring som dækker vores kunder. Vi er stolte af at være en del af den danske arkitektgruppe."

Call Now Button