fbpx
STREG arkitekter

Byggerådgivning & Tilsyn

HVAD INDEHOLDER BYGGERÅDGIVNING & TILSYN?I BYGGEMØDER: Der afholdes byggemøder i forbindelse med byggeriets start og i løbet af processen.


2 BYGGERÅDGIVNING: Vi står for hele diaglogen med entreprenøren i byggeprocessen. Hvis der skulle opstå problemer, så vil vi I fællesskab løse det.


3 TILSYN: Vi laver løbende tilsyn af projektet, som udføres på kritiske udvalgte tidspunkter. Der udarbejdes en rapport af hvert tilsyn, som sendes til bygherre og entreprenøren. Læs mere om vores Tilsynspakker.


4 AFLEVERING: Som afslutning på byggeprocessen udføre vi en afleveringsgennemgang. I gennemgangen tjekker vi for fejl og mangler der skal udbedres inden aflevering.

Byggestyring & Tilsyn
Villa Søvænget
Byggestyring & Tilsyn
Villa Søvænget

HVAD INDEHOLDER BYGGERÅDGIVNING & TILSYN?I


BYGGEMØDER: Der afholdes byggemøder i forbindelse med byggeriets start og i løbet af processen.


2


BYGGERÅDGIVNING: Vi står for hele diaglogen med entreprenøren i byggeprocessen. Hvis der skulle opstå problemer, så vil vi I fællesskab løse det.


3


TILSYN: Vi laver løbende tilsyn af projektet, som udføres på kritiske udvalgte tidspunkter. Der udarbejdes en rapport af hvert tilsyn, som sendes til bygherre og entreprenøren. Læs mere om vores Tilsynspakker.


4


AFLEVERING: Som afslutning på byggeprocessen udføre vi en afleveringsgennemgang. I gennemgangen tjekker vi for fejl og mangler der skal udbedres inden aflevering.

FORDELE VED BYGGERÅDGIVNING & TILSYNFor at undgå fejl og mangler klæder vi dig på til at træffe velovervejede og langsigtede beslutninger, der stemmer overens med dine visioner og forventninger til det endelige resultat. Et byggeprojekt kan dog være en uforudsigelig og kompleks proces, hvor de beslutninger, man som bygherre træffer i byggeriets indledende faser, kan have store konsekvenser for projektets senere faser. Derfor tilbyder vi løbende tilsyn af projektet.

For at sikre kvalitet i projektet og et tilfredsstillende byggeri, står vi for tilsyn og løbende gennemgang af det udførte arbejde. Vi kan også stå for den fulde projektledelse, så du kan lægge alle bekymringer og lade os sørge for, at alt er, som du ønsker det.

Tilsynets omfang vil foregå sporadisk i udførelsesfasen og vil bestå af at hjælpe entreprenører med at finde løsninger på muligt opståede problemer og eventuelle fejl og mangler i udførelsen.

Klik herunder for at læse mere om vores Tilsynspakker.Tilsynspakker >

HVAD SKER DER EFTER BYGGERÅDGIVNING & TILSYN?Efter Byggerådgivning & Tilsyn laver vi en afleveringsgennemgang, som er afslutningen på byggeprocessen. Efter afleveringsgennemgangen vil I kunne flytte ind I jeres nye hjem. Med STREG arkitekter ved din siden får du samme rådgiver igennem hele processen. Vi sørger for at I kommer smertefrit igennem en turbulent proces.

Ønsker I at høre mere om vores proces, er I meget velkommen til at ringe til os på 88624590.

Klik herunder for at gå tilbage til vores Proces.Proces >

08
Byggerådgivning & Tilsyn
Villa Sølyst
08
Byggerådgivning & Tilsyn
Villa Sølyst

HVAD SKER DER EFTER BYGGERÅDGIVNING & TILSYN?Efter Byggerådgivning& Tilsyn laver vi en afleveringsgennemgang, som er afslutningen på byggeprocessen. Efter afleveringsgennemgangen vil I kunne flytte ind I jeres nye hjem. Med STREG arkitekter ved din siden får du samme rådgiver igennem hele processen. Vi sørger for at I kommer smertefrit igennem en turbulent proces.

Ønsker I at høre mere om vores proces, er I meget velkommen til at ringe til os på 88624590.

Klik herunder for at gå tilbage til vores Proces.Proces >

Call Now Button