fbpx
Projekt i Mårslet

Villa Visbjerg

I Mårlset har vi stået for en større renovering og tilbygning til Villa Visbjerg. Der er skabt en ny planløsning, som samkobler hjemmets fællesarealer. Dette har givet familien et større køkken-alrum, som udgør husets nye kerne. Det ligger i åben fobindelse til stuen, hvor en New Yorker skydedør opdeler de to rum og samtidig sikrer et godt lysindfald.

Familien har fået flere kvadratmeter med en tilbygning, som danner rammen for hjemmets voksen-afdelingen. Tilbygningens facader beklædes med Red Western Cedar og opføres med skjulte tagrender for et ensartet udtryk. Tilbygningen i træ opgraderer villaen med et moderne udtryk i varme materialer. I tilbygningen ligger familiens nye soveværelse og badeværelse. I soveværelset har der været fokus på udkig til haven og til himmelen med et ovenlys over sengen. På badeværelset er der undgået vinduer mod naboer, og lyset i rummet kommer fra et ovenlysvindue over brusenichen.