fbpx
parallax background

Villa Visbjerg


Projekt i Mårlset

30 kvm tilbygning | 142 kvm renovering
I Mårlset har vi stået for en større renovering og tilbygning til Villa Visbjerg. Der er skabt en ny planløsning, som samkobler hjemmets fællesarealer. Dette har givet familien et større køkken-alrum, som udgør husets nye kerne. Det ligger i åben fobindelse til stuen, hvor en New Yorker skydedør opdeler de to rum og samtidig sikrer et godt lysindfald.

Familien har fået flere kvadratmeter med en tilbygning, som danner rammen for hjemmets voksen-afdelingen. Tilbygningens facader beklædes med Red Western Cedar og opføres med skjulte tagrender for et ensartet udtryk. Tilbygningen i træ opgraderer villaen med et moderne udtryk i varme materialer.

I tilbygningen ligger familiens nye soveværelse og badeværelse. I soveværelset har der været fokus på udkig til haven og til himmelen med et ovenlys over sengen. På badeværelset er der undgået vinduer mod naboer, og lyset i rummet kommer fra et ovenlysvindue over brusenichen.
Villaen har fået et moderne udtryk med en ny tilbygning i træ med sorte vinduesrammer. Vinduerne i den eksisterende bolig er ligeledes blevet udskiftet for at skabe sammenhæng mellem nyt og gammelt.

Familiens nye køkken-alrum har fået karakter med fede detaljer som et ovenlysvindue med blottede spær og en New Yorker dør ind til stuen. Det store ovenlysvindue sikrer, at rummet altid fremstår lyst og åbent.
Tilbygningen giver familien en ny voksen-afdeling med soveværelse og badeværelse. Soveværelset har udkig til haven og himmelen med et ovenlysvindue over sengens placering. Indbyggede skabe sikrer god opbevaringsplads.

Hjemmets nye badeværelse er holdt lyst og åbent i naturlige materialer som træ og natursten. Her er der kig til åben himmet med et ovenlysvindue over brusenichen.