fbpx
Projekt i Virklund

Villa Søvænget

I Virklund tæt på Silkeborg har vi tegnet Villa Søvænget, der ligger ned til Thorsø. Villaens minimalistiske stil afspejler den omkringliggende natur, og husets forskudte udformning danner terrasser på begge sider af boligen. Materialerne brugt i facaden veksler mellem zink og cedertræ. Kombinationen af træ og zink i facaden indrammer boligens opholdsområder samt udsigten til Thorsø. Med overskudstræ fra de danske savværker får bygherre en bæredygtig løsning og en god historie.

Indenfor udnytter projektet den gode udsigt til Thorsø i alle husets leverum. Allerede fra entréen er der direkte visuel forbindelse til vandet. Køkken-alrum og stue er opdelt i bygningens forskydning, og begge rum får derfor adgang til husets syd/vest vendte terrasse. I kælderetagen får familien et multi / musikrum, vinkælder, forældreafdeling med eget badeværelse og direkte adgang til haven samt en større terrasse.