fbpx
Projekt i Thorsø

Villa Munk

I Thorsø har bygherre købt en skrånende naturgrund med udsigt over åbne vidder. Hertil har vi tegnet en moderne funkisvilla i et plan, som afskærmer for naboerne og åbner sig op mod udsigten. Villaen er nænsomt tilpasset terrænet, hvilket giver boligen sit eget unikke udtryk med niveauforskelle inde og ude.Indenfor giver niveauforskellene en naturlig opdeling mellem hjemmets entre, køkken-alrum og stue. Vores materialevalg har ligeledes skabt en god sammenhæng mellem hjemmets rum og facade.

En murstensvæg opdeler garage og hovedindgang og fortsætter ind gennem huset, hvor den opdeler entre og garage/bryggers. Den valgte tegl komplementeres af bløde og varme farver i træ og står i kontrast til husets sorte vinduesrammer og udhæng i zink. Husets plan er udtænkt i to vinger, der skaber kig mellem husets rum og danner et unikt gårdrum i midten i læ for vind og vejr. Husets ydervægge skaber flere hyggekroge omkring boligen, der er placeret efter solens rotation.