fbpx
Projekt i Nibe

Villa Marken

I Nibe har vi tegnet Villa Marken, som med sin udformning omfavner husets atrium. Familien får et hus på 190 kvm, hvor alle kvadratmeter er udnyttet til fulde, med fokus på husets grønne atrium. Husets facadematerialer skifter mellem den varme mursten og douglas træbelædning, der får en grålig nuance med tiden. Huset åbner sig ud mod familiens have og giver mulighed for at åbne køkken-alrummet op ud til husets atrium med foldedøre.

Husets udtryk varierer, alt efter hvilken vinkel du ser det fra, dog med gennemgående stiltræk som udhænget, murstenene og træbeklædningen. Udhængets størrelse på den sydlige facade er større for at afskærme for solen i døgnets varmeste timer og skaber samtidigt læ for vind og regn på dele af terrassen. Forskydningerne i husets ydervægge giver familien forskellige udendørs opholdsrum, hvor de kan nyde morgen-, middag- og eftermiddagssolen.