fbpx
parallax background

Villa Homann


Projekt i Mårslet

40 kvm tilbygning
I Mårslet har vi tegnet en tilbygning til familien Homann, som ønskede en ny entré og stue til deres nuværende bolig. Villaen fra 1990 er bygget i røde mursten og tegltag. Tilbygningen opføres derfor i sorte træplanker, som spiller godt sammen med de røde tegl i husets murede facader og vinduernes sorte rammer. Plankerne i tilbygningen bliver monteret vertikalt, så linjerne set i de gamle facader fortsætter ud i tilbygningen og skaber en sammenhæng mellem nyt og gammelt.

I tilbygningen skabes der en ny éntre, så forvirring omkring hovedindgangen til huset forsvinder. Familien får ligeledes en ny stue med et råt cementgulv. En akustikvæg i trælister og en biopejs tilfører varme til rummet. I et større vinduesparti med udsigt til haven er der skabt en indbygget siddeplads.

Tilbygningen skaber også et nyt udeareal, hvor der er tiltænkt en ny træterrasse mellem husets køkken-alrum og stue. Således skabes der en god forbindelsen til familiens have.
førefter