fbpx
Projekt i Frederiksberg

Villa Holtse

På Frederiksberg i København har vi stået for et udførligt skitseprojekt og projektforslag til en ny udestue samt renovering af det nuværende køkken. Familien Holtse havde et ønske om en mere funktionel udestue og en bedre integrering med resten af huset. Vi hjalp dem med at tegne en tilbygning, som skaber en naturlig forbindelse mellem deres køkken-alrum og have. Vi stod for at søge om byggetilladelse samt at projektere tilbygningen, så det eneste de skulle forholde sig til var at fortælle os om deres idé og drømme.

Familien ønskede en tilbygning, der fulgte samme arkitektoniske træk som huset. I designet er der derfor lagt særlig stor vægt på, at det æstetiske udtryk og valget af materialer snakker sammen. For at lette processen omkring tilbudsindhentning har vi udført færdigt materiale, som familien kunne tage med ud og give til entreprenøren, som kunne give et præcist tilbud på baggrund heraf.