parallax background

Villa Dyring


Projekt i Galten

Ny planløsning og renovering
Familien Dyring tog kontakt til STREG arkitekter, da de ønskede en ny planløsning og renovering af deres 90'er villa i Galten. Den daværende indretning af hjemmet fik husets kvadratmeter til at fremstå få. Derfor havde de et ønske om at renovere deres køkken-alrum og stue. Ligeledes havde de behov for sparring til indretningen af deres nye hjem i forbindelse med valg af materialer samt foreslag til unikke detaljer indendørs såvel som udendørs.

Gennem en tæt dialog skabte vi en ny planløsning, som giver familien et lyst og åbent køkken, der ligger centralt i hjemmet med en naturlig forbindelse til stuen. Den nordiske og minimalistiske stil er bliver komplementeret af trælameller, som bringer varme til indretningen. Ligeledes fungerer de som en unik indretningsdetalje. Derudover har vi placeret et New Yorker vindue mellem køkken-alrummet og stuen for en dekorativ opdeling af de to rum.

De indendørs detaljer er bragt med ud i en renovering af facaden. Her går trælamellerne igen på en hvidpudset facade, som sammen med nye sorte vinduer giver villaen i Galten et moderne udtryk.
I renoveringen af boligen har der været fokus på valg af materialer i indretningen. Herunder sammenspillet mellem de mørke stålrammer og beton overfor de varme toner i trælamellerne.

For at trække mere lys ind i køkkenet er der forslået to ovenlysvinduer, hvor husets saksespær kommer til syne.