fbpx
Projekt i Ravnsnæs

Villa Bang

I Ravnsnæs på Sjælland har vi tegnet en større renovering af et enfamilie hus med udsigt til Sjælsø. Familien ønskede en nyrenoveret 1.sal, der skulle bestå af to værelser og et lounge område i forbindelse med en større altan. Ved at åbne op og fjerne eksisterende vægge kan familien nu se frem til en 1.sal, der åbner op til altan, udsigt og lys ved tilføjelsen af en stor foldedør. I de 2 værelser har der været fokus på pladsoptimering, og familien får derfor indbyggede løsninger med skabe i både skunkvægge og skillevægge.

På familiens nye badeværelse har der været fokus på optimering af de eksisterende kvm, og hvordan de kan udnyttes bedst muligt. Derfor er der i forslaget blevet inddraget et par kvm fra et af værelserne for at skabe en større bruseniche, der er rettet mod 1.salens ovenlys og udsigt.