parallax background

Tilbygning til sommerhus


Sommerhusprojekt i Fjellerup

75 kvm tilbygning
I Fjellerup på Djursland har vi stået for et udførligt skitseprojekt til en større tilbygning på 75 kvm. Ejerne af sommerhuset havde et ønske om flere kvadratmeter, da de ønsker at benytte sommerhuset som helårsbolig.

Vi har derfor skabt en åben planløsning, hvor der er en naturlig forbindelse mellem spisestue, køkken og stue, hvor de store vinduespartier skaber et smukt lysindfald gennem rummet. Vinduerne ved spiseområdet er fokuseret mod havet, mens stue og køkken har udsigt til haven og den vilde natur.

Køkkenet fungerer som husets hjerte med en let tilgang til hjemmets andre funktioner. Her ligger værelser, WC og et keramikværksted mere privat placeret.

Tilbygningens sadeltag og facade i Burnt Wood komplementerer sommerhusets oprindelige konstruktion. Her skabes et nyt uderum, som indrammes af lyse trælameller samt et udhæng i Burnt Wood. Der er direkte adgang til loungeområdet fra køkken og stue.

Tilbygningens facade bringer nyt liv til sommerhuset og skaber samtidig en naturlig overgang til den oprindelige bygning. Kombinationen af det mørke og lyse træ indrammer et unikt uderum med udsigt til have og natur.