fbpx
Projekt i Sønder Felding

Sønder Feldings Efterskole

Transformationen af SDR. Feldings Efterskole skal understrege og binde efterskolens grundværdier og fysiske rammer sammen i en helhed. Ændringen af skolens fysiske rammer skal styrke elevernes TRIVSEL, FÆLLESSKAB, LÆRING og forståelse af CIRKULÆRT BYGGERI.

Renoveringen skal understøtte elevernes hverdag og muliggøre fleksibilitet i undervisning og fritid. Udvidelsen skal ligeledes forene forene skolen og byen ved at skab fælles aktiviteter på tværs af foreninger, private og skole. Dette gøres blandt andet i sammenkobling af skolens eksisterende funktioner og ved tilføjelsen af nye funktioner.

Transformationen skal styrke det stærke sociale miljø på efterskolen ved at skabe varierede opholdsmuligheder, i både store og små former, som muliggøre at deltage i både små og mindre fællesskaber. I mødet mellem den eksisterende skole og den nye fløj planlægges skolens nye Hall og ankomst, som ridser skolens nye funktions disponering op, og skaber det overblik og den sammenhæng, som skolen mangler i dag.

Call Now Button